The Netherlands

GALERIE VAN VEENlogo-galerie-van-veen

19 april – 17 mei 2015, Dordrecht

De galerie in Dordrecht en omstreken voor hedendaags realistische kunst. In het kader van de expositie Oranje werd  het schilderij Feestgedruis getoond.

Meer over Galerie van Veen


 

FIGURATIE NU, GALERIE MOKUM 50 JAAR

21 september 2013 – 19 januari 2014

Ter ere van het 50-jarig bestaan van Galerie Mokum was in het Drents Museum te Assen een tentoonstelling te zien van bekende figuratieve schilders als Matthijs Röling, Barend Blankert, Wout Muller en Henk Helmantel en Hans Deuss. Daarnaast werd werk getoond van vele andere figuratieve kunstenaars waarmee de galerie samenwerkt. Tijdens de opening van Figuratie Nu, Galerie Mokum 50 jaar werd tevens de Sacha Tanja Penning door Wim Pijbes, de directeur van het Rijksmuseum, uitgereikt. 

Meer informatie over het Drents Museum


 

DE 15E ONAFHANKELIJKE REALISTEN TENTOOSTELLING 2013
Art Antique

15 september – 15 december 2013

Nieuw werk van Hans Deuss was te zien op de “15e Onafhankelijke Realisten Tentoonstelling 2013″in Museum Mohlmann in Appingedam

Meer informatie over Museum Mohlmann


 

SCHIJN BEDRIEGT – TROMPE-L’OEIL EN DE KUNST VAN DE ILLUSIE

Logo Noordbrabants Museum

Oktober 2013

Het Noordbrabants museum cureerde een breed opgezette tentoonstelling omtrent het thema Tromple-l’oeil, de eerste tentoonstelling in Nederland rond dit onderwerp waarbij aandacht wordt besteed aan de wijze waarop kunstenaars erin slagen een optische illusie te creëren in hun werken.

Schilderijen van Hans Deuss waren opgenomen in de tentoonstelling “Schijn Bedriegt”.

Meer informatie over het Noordbrabants Museum


NIEUW WERK VAN HANS DEUSS OP ARTANTIQUE 2012
art-antique-2012

22 – 29 april 2012

Artantique is de inspirerende voorjaars kunst- en antiekbeurs waar naast de top van oude kunst en antiek ook de nieuwste hedendaagse kunst, sieraden en design te zien en te koop zijn. Aan Artantique 2012 werd in de Jaarbeurs Utrecht door ruim 80 kunst- en antiekhandels en galerieën deelgenomen. De hoge kwaliteit van de deelnemers wordt gegarandeerd door gespecialiseerde selectiecommissies.

In de stand van Galerie Mokum werd nieuw werk van Hans Deuss getoond.