Upcoming

Solo en overzichtstentoonstelling bij Museum Möhlmann

Ik verheug mij zeer om hier kennis te geven van de geplande solo- en oeuvre tentoonstelling die in de zomer van 2019 wordt gehouden in Museum Möhlmann.

In deze museale tentoonstelling toon ik niet alleen mijn laatste werken van de afgelopen vier jaar maar wordt er tevens een tentoonstelling ingericht met schilderijen die een goed beeld geven van mijn lange carrière als beeldend kunstenaar.

Ik heb enorm veel zin in de voorbereidingen en ben druk aan het schilderen om een zo’n fraai mogelijke collectie bij elkaar te krijgen.

Wilt u meer informatie over Museum Möhlmann, bezoek dan eens hun website: https://www.museummohlmann.nl

 


 

Nieuw werk bij de wintertentoonstelling van Galerie Mokum

Na twee jaar afwezigheid laat ik nu voor het eerst werk  uit mijn nieuwe collectie zien. Met deze collectie, waarvan dit schilderij “Hergroepering” de eerste was, neem ik tijdelijk afscheid van een thema dat mij zeer na aan het hart ligt namelijk het landschap met al zijn variaties. Met dit nieuwe thema openen zich voor mij nieuwe horizonten waar ik met grote gretigheid in ontdekkingsreis ben gegaan.

Mocht U interesse hebben in dit schilderij of bent u benieuwd naar meer nieuw werk van mijn hand neem dan via mijn e-mailadres contact@hansdeuss.com contact met mij op.


Hergroeperen


 

GALERIE LILLY ZELIGMAN

mei 2015 – heden, Laren

In deze galerie in het hartje van pittoresk Laren wordt een selectie van recent werk getoond.

Meer over Galerie Lilly Zeligman


pan_logoPAN AMSTERDAM

22 – 29 november 2015, RAI Amsterdam

Traditiegetrouw zal Hans Deuss ook in 2015 nieuw werk laten zien tijdens de gerenommeerde kunstbeurs PAN Amsterdam.

Meer over PAN Amsterdam