Exposities

Voor een kunstenaar is het belangrijk om zijn werk in binnen-en buitenland met enige regelmaat te exposeren.
Naast zijn vaste galerie Galerie Mokum heeft Hans Deuss aan vele tentoonstellingen deel genomen. Hieronder een kleine selectie.

PAN-logo

Meerdere jaren exposeerde hij zijn werk bij de gerenommeerde kunstbeurs PAN Amsterdam.

Zijn werk wordt geëxposeerd bij de stand van galerie Mokum

Hij heeft regelmatig deelgenomen aan exposities bij Museum Møhlmann.

Waaronder een solotentoonstelling en deelname aan diverse thema tentoonstellingen.

In 2024 nam hij deel aan een door Musiom georganiseerde groepstentoonstelling met het thema Verstilde Momenten. Een tentoonstelling waarin de natuur centraal staat.

Ter ere van het 50-jarig bestaan van Galerie Mokum was in het Drents Museum te Assen in 2014 een tentoonstelling te zien van bekende figuratieve schilders als Matthijs Röling, Barend Blankert, Wout Muller en Henk Helmantel en Hans Deuss.

Daarnaast werd werk getoond van vele andere figuratieve kunstenaars waarmee de galerie samenwerkt.

Tijdens de opening van Figuratie Nu, Galerie Mokum 50 jaar werd tevens de Sacha Tanja Penning door Wim Pijbes, de directeur van het Rijksmuseum, uitgereikt.

Werk van Hans Deuss is in de collectie van het Drents Museum opgenomen.

In 2013 heeft hij deelgenomen aan een breed opgezette tentoonstelling Schijn bedriegt. Deze werd in het Noordbrabants Museum gehouden omtrent het thema Trompe-l’oeil, waarbij aandacht werd besteed aan de wijze waarop kunstenaars erin slagen een optische illusie te creëren in hun werken.

Samen met Bernadien Sternheim, Erik de Jong en Ellen de Groot organiseerde hij in 2012 de groepstentoonstelling Vier Amsterdamse kunstenaars in de Nest Galery (Genève, Zwitserland).

In 2009 exposeerde hij een aantal van zijn schilderijen in een thema groepstentoonstelling New Dutch Realism in het Evansville Museum of Art (Evansville, Indiana, USA).

Onder de titel New Dutch Realism exposeren in 2006 dertig bekende Nederlandse realistische kunstenaars hun werk in National Arts Club (New York, USA). Het is een unieke samenwerking van zeven Nederlandse galerieën om het werk van de Nederlandse kunstenaars in de Verenigde Staten te promoten.

In het Okura Hotel (Tokyo, Japan) werd in 2000 een tentoonstelling georganiseerd waar een selectie van kunstwerken werd geëxposeerd die in de grote bedrijfscollecties zijn opgenomen en daardoor nooit aan een groter publiek worden getoond. Van Hans Deuss werden daar werken geëxposeerd die in de ING collectie zijn opgenomen.

In het voorjaar van 1999 was zijn werk te zien in het Morris Museum of Art (Augusta, Georgia, USA) als onderdeel van de groepstentoonstelling Heirs of Magic Realism over Nederlandse kunst.

In de herfst van 1987 heeft hij deelgenomen aan de internationale kunsttentoonstelling Figuration Critique in het Grand Palais Paris.